Du har valgt Ford_Connect_L1
Ford Connect L1 er svært populær blant våre kunder. Det er forståelig med tanke dens pålitelighet og hvor energieffektiv den er, men kanskje først og fremst i forhold til romsligheten. Suverene Ford connect kan møte en rekke bedriftsbehov.
Vår bilinnredning passer Ford varebiler perfekt, og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning, og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
... Les mer
Velg en annen kategori

Dobbelgulv høyt 3-skuffer

Art. nr.D36-CON-L1H1-Y14-H-L3

Optimaliser dine oppbevaringsmuligheter i bilen med et dobbeltgulv. Takket være de lange skuffene får man en god oversikt over materialer og verktøy, samtidig som at alt ligger skjult og sikkert.
Dobbeltgulvet leveres med 1 stk justerbar inndeler til hver skuff. Dette dobbeltgulvet består av 3 stk skuffer, hvorav 2 stk som man kan dra ut bak og 1 stk som man drar ut sidedøren.
Lastehøyden i alle skuffer er 350mm. Skuffene bak har lastelengde på 1050mm, og skuffen på siden har 1250mm. Lastebredden i skuffene bak er 515mm og 665 mm, skuffen på siden har 385mm lastebredde.

Totalmål

0mm
360mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

65.068kg
240.6min
1-5dager
36mnd
X
14 063 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.