Velg en annen kategori

Dobbeltgulv høyt 4 skuffer (Ikke IL og HB)

Art. nr.D36-CK-L2H1-Y08-H-L4

Optimaliser dine lagringsmuligheter i bilen med et dobbeltgulv.
Takket være de lange uttrekkbare skuffer får man god oversikt over materialer og verktøy, samtidig som det ligger trygt og skjult i bilen.

Dette dobbeltgulvet består av 4 skuffer, hvorav Tre betjenes fra bakdøren og en fra sidedøren.
Dobbelgulvet levereres med 1 justerbar avdelar til hver skuff.

Lasthøyden i de lave skuffene er 135 mm og 295 mm i de høye.
De bakre skuffene har en lastlengde på 1235mm og skuffen i sidedøren 1235 mm.
Lastbredde i de bakre skuffene er 435 mm og 590 mm, skuffen i sidedøren har en lastbredde på 435 mm.

Dobbelgulv

Work Systems dobbeltgulv er utformet for å passe perfekt, vi monterer eller leverer skreddersydde løsninger for akkurat din arbeidsbil.
Vi tilbyr markedets beste priser med 36 mnd garanti på alle våre dobbeltgulv, og vi bruker et sklisikkert Wira gulv i sterkt bjørk kryssfiner.
Til skuffene under dobbeltgulvet bruker vi våre stabile teleskopskinner som gir en myk åpne og lukke funksjon i tillegg til 100 % utdragningsmulighet. Lastvekten (jevn vekt) er 69 kg per skuff.
Det er også mulig å komplettere våre dobbeltgulv i ettertid med andre innredninger eller tilbehør, som f eks inndelere som gir mulighet til å enkelt holde orden i skuffene og/eller gummimatter som minsker støy og vibrasjoner.

Totalmål

0mm
360mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

100.7132kg
249.8min
1 day
36mnd
X
16 535 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.