Smarte tilbehør

Enten du trenger permholder, brevordner, vater, rørholder, eller brosjyrestativ. Work System har et rikholdig utvalg av det aller meste du kan tenke deg av smarte tilbehør.

Tørkerullholder M1

Tørkerullholder til arbeidsbilen
336 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Festoolhylle 50 mm

Festoolhylle 50mm
706 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Festoolhylle 100 mm

Festoolhylle 100 mm
788 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Brosjyrestativ 5 rom 55 x 31 x 15 cm

Brosjyrestativ 5 rom i sort metall for A4L
881 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.