Du har valgt Citroen Berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Stigtrinn og Frontbøyler

Gi bilen et tøffere utseende med våre stigtrinn, siderør og som i tillegg beskytter mot slag. Alle våre stigtrinn er modelljusterte for hver bilmodell Du kan også montere stigtrinn som gjør det enklere å komme inn i bilen for eksempel til din pickup. Vi har to standardfarger til våre stigtrinn; svart (matt) og høyglanset polert (blank) for beste utseende.. Med våre frontbøyler får du et pent design og kan enkelt montere ekstralys slikt LED-Bar og LED-bjelker. Vi har to forskjellige standardfarger til våre fronbøyler; høyglanspolert/blank eller matt svart og alle våre frontbøyler er modellspesifika. Frontbøyler beskytter også fronten mot støter og vi har EU-godkjente frontbøyler på lager som standard, for rask levering. Vi legger stor vekt på kvaliteten på våre produkter derfor er våre frontbøyler, stigtrinn og siderør alltid i rustfritt stål som standard for å klare snø og regn. Ikke null med å kontakt oss om du har spørsmål gjeldende våre stigtrinn og frontbøyler! Ved montasje av stigtrinn og frontbøyler, medfølger det instruksjoner for hvordan du monterer dette på egen hånd og vi vil selvsagt montere dette for deg, hvis du trenger det. Vi er lokalisert over hele landet og har hele 35 forskjellige serviceverksteder.
Velg en annen kategori

Frontbøyle høy (Ikke godkjent ved kontroll).

Frontbøyle høy (Ikke godkjent ved kontroll). Passer til Berlingo og Partner.
6 204 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

EU godkjent frontbøyle

EU godkjent frontbøyle med 63mm rør
3 023 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Siderør uten steg i rustfritt Berlingo, Partner

Siderør gir både ett pent utseende og beskytter mot skader.
5 676 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

EU godkjent frontbøyle svartlakkert

EU godkjent kufanger svartlakkert med 63mm rør til Berlingo & Partner
4 343 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Frontbøyle EU Sort

EU-godkjent sortlakkert frontbøyle i 63 mm rør.
7 524 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.