Du har valgt Citroen Berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Smartboks

Smartbokser er en del av vårt tilbehør som vi kan tilby til våre bilinnredninger.
Velg en annen kategori
748 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Smartbox hylle 1240 mm

Smartbox hylle 1240 mm i 2 mm metallplate og oransje lakk, perfekt til verktøytavle
660 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Smartbox A4

Smartbox A4 holder papirer og brosjyrer på plass
344 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Smartbox 5-rom

Smartbox 5-rom holder større verktøy, bori eller rør på plass.
528 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Smartbox Rør

Smartbox Rør er perfekt for større verktøy som f eks slegge eller brekkjern.
358 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Smartbox limtub Modul 17.5

Smartbox limtub 8-hull Modul 17.5
316 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.