Du har valgt Citroen Berlingo L1
Våre bilinnredninger passer Citroën L1 til 2018 perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

230V løsninger

Velg en annen kategori

Kabeltrommel 8,5m

Kabeltrommel 8,5m
3 519 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Kupevarmeutak Plugin

Kupevarmeutak Plugin DEFA
452 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til
425 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Stikkontakt med dobbelt uttak

Plugin Dubbeltuttak IP44 overflatemontering, med vidreføring.
853 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Stikkontakt med dobbelt uttak

Plugin Dubbelkontakt IP44 overflatemontert.
1 031 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Tillkoblingssett 1m + 2,5m

Pakken inneholder: 1m inntakskabel Monteringssett 2,5m Tilkoblingskabel
883 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.