Du har valgt Citroën
Våre bilinnredninger passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag. Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene du ser visuelt. Vi kan helt sikkert få skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Smartboks

Smartbokser er en del av vårt tilbehør som vi kan tilby til våre bilinnredninger.
Velg en annen kategori

Smartboks limtube 8-hull

Smartboks limtube med plass til 8stk limtuber.
421 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Smartboks hylle 230mm Modul 17.5

Smartbox hylle 230mm til Modul 17.5
334 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Smartboks hylle 330mm Modul 17.5

Smartbox hylle 330mm. Ekstra forvaring på endeplate eller verktøytavle.
421 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Smartboks hylle 1200mm Modul 17.5

Smartboks hylle 1200mm Modul 17.5
740 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Smartboks Rør Stor inkl. skruesett

Smartboks Rør er perfekt for et større verktøy som en slegge.
269 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Smartboks Multifack

Smartboks til f.eks. tenger, bor og verktøy.
602 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.