Du har valgt Berlingo
Våre bilinnredninger passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.
... Les mer

Tilbehør hyller

Tilbehør til hyller, her finner du modulbokser, avdelere til modulbokser, skuffedelere, plastkasser, smartbokser, og annet du trenger for å lage system i hverdagen din.
Velg en annen kategori

Modulboks 26

Liten, men smart modulboks til oppbevaring av små ting som f eks hylser, skruer, muttere o.l.
76 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Modulboks 41

Mellomstor og smart modulboks til oppbevaring av små ting som f eks hylser, skruer, muttere o.l.
99 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Transportboks 30x40

Vår største modulboks med håndtak er bra både til oppbevaring og transport.
125 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Inndelere modulboks 41

Perfekt fordeling av plassen i modulboksen med våre inndelere
30 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Front modulboks 41

Gjennomsiktig front på modulboksene gir muligheten til å fylle modulboksene helt til kanten.
30 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Hylleinndeler 260mm

Hylleinndeler 260mm
77 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.