Du har valgt Berlingo
Våre bilinnredninger passer Citroën perfekt og hjelper til å holde system og orden. Dessuten er det tidsbesparende med bilinnredning og det gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Husk at alt våre innredninger for citroen berlingo kan plasseres på både høyre og venstre side. Det samme gjelder også skuffene du ser visuelt. Vi kan helt sikkert få skuffene ut gjennom sidedøren.
... Les mer

Säkerhetslås

I en tid där det tyvärr är vanligt med inbrott i fordon med värdefull last så som verktyg och maskiner m.m. så är dessa säkerhetslås en stor hjälp. De finns i fler a olika modeller där man t.ex. låser varje gång med nyckel alternativt där låset låser sig när man slår igen dörren till de mest avancerade modellerna som man kan App styra och som dessutom ger en data på vem och när dörrarna varit öppna.
Velg en annen kategori

Ekstra sikkerhetslås til 2 dører

Gjør bilen din tyverisikker
3 167 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ekstra sikkerhetslås til 3 dører

Gjør bilen din tyverisikker
4 487 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ekstra sikkerhetslås (selvlåsende) til 2 dører

Låser seg selv når du lukker døren
4 619 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Ekstra sikkerhetslås (selvlåsende) til 3 dører

Låser seg selv når du lukker døren
6 587 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.