Velg en annen kategori

Planlokk i aluminium passer til Mercedes X-klasse

Art. nr.953-XKL-Y18-DH-FL

Vårt etterspurte planlokk laget i sort aluminium beskytter ikke bare last fra vær og vind, men reduserer også risikoen for tyveri. Alle våre planlokk er låsbare.
Planlokket tåler en belastning på 50 kg. Vil du utnytte oversiden av lokket, kan du bestille siderails for montering av takstativ fra Thule til transport av sykler, eller langt gods.

Trenger du å løfte av lokket, er det enkelt med hengselkonstruksjonen som gjør at du kan demontere lokket på noen minutter.

Passer til Mercedes X-klasse

Totalmål

1535mm
90mm
1600mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

30.0kg
90min
14 dager
12mnd
X
13 287 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.