Velg en annen kategori

Design hardtop Ranger, Frozen White

Art. nr.953-RANG-Y12-SC-W1

Vår verdsatte hardtop monteres lett på bilen, og gir den et vær-, og tyverisikkert rom. Den er formstøpt, og er utstyrt med rustfrie hengsler, samt sentrallås til bakluken. Siderutene er mulig å åpne for enkel tilgang. Frontruten kan også åpnes for rengjøring av bilens bakrute. Alle rutene er tonet, og bakruten er utstyrt med egen defroster.
Vi bestiller hardtopen lakkert i bilens farger, innsiden er kledd med slitesterk filt.
Ønskes takstativ, kan takrails bestilles som tilbehør.

Passer til Ford Ranger 2012-.

Totalmål

1844mm
700mm
1571mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

95.0kg
540min
14 dager
12mnd
X
57 915 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.