Velg en annen kategori

Rolltop Ford Ranger med vanlig plan 2012-

Art. nr.953-RANG-Y12-DH-RT

Marknadens mest fleksible rolltop som beskytter godt mot vær* og tyveri.
Sjalusiet kan settes i tre stillinger, helt åpen, halvåpen, og lukket.
Rolltoppen er værtett, og gir god beskyttelse for last, og den senker også drivstofforbruk, fordi den reduserer vindmotstand. Den er konstruert i aluminium, med sjalusirull i galvanisert 1,5 mm stål med rør for drenering. Låsen på rolltoppen har et nytt ergonomisk håndtak, med en ny sentrallås. Kanskje vinner den ingen skjønnhetskonkurranse, men den er til å stole på når kulden kommer. Meget enkel montering, helt uten å bore i bilen.

For større lastmulighet finnes det takrails som kan monteres. (Selges separat)

*Værbeskyttelse varierer avhengig av bilen plankonstruksjon og hvordan vannet dreneres..

Totalmål

1830mm
370mm
25mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

48.0kg
240min
1 Dag
12mnd
X
20 236 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.