Velg en annen kategori

Savanna Yellow Hardtop til Navara, Alaskan Dobbelt Cab med sentrallås på alle tre lukene.

Art. nr.953-NAV-Y16-GUL-EAU

Work System sin hardtop er lagd i glassfiber og blir lakkert i bilens farge. Hardtop'en er spesielt utviklet til Navara, Alaskan dobbel cab for å få den beste passformen. Produktet leveres med tonede ruter både bak og på sidene.

Carryboy

- Sentrallås på bak og sidelukene.
- LED - kupélys.
- Høyt bremselys.
- Innredning i vinyl.
- Defroster på bakruten.
- Rustfrie lås og hengsler.
- Enkel å montere med festen som ikke krever boring i bilen.

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

70.0kg
240min
10 dager
24mnd
X
25 647 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.