Velg en annen kategori

Rolltop Toyota HiLux 2016-.

Art. nr.953-HI-Y16-DH-RT

En av markedets mest solide rolltop, du kan laste på selve rolltopen. Vår rolltop passer også fint sammen med f eks veltebøyle eller rails. Monteringen er svært enkel, helt uten å skru i bilen. Låsbar og kan også stilles i flere posisjoner når den dras ut. Passer doublecab.
Sjalusien er produsert i aluminium med lameller som gjør at det ikke går å skjære den opp ved innbruddsforsøk m.m.
Alle monteringsdetaljer følger med.
Passer til Toyota HiLux 2016-.

Totalmål

1615mm
250mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

48.0kg
240min
1 Dag
12mnd
X
20 236 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.