Velg en annen kategori

Ekstra sikkerhetslås (selvlåsende) til 3 dører

Art. nr.938-DLASS-A3

Laget i en boresikker pen design, som låser seg selv når du lukker døren, slik at su ikke glemmer å låse sikkerhetslåsen. Ved åpning benytter du samme nøkkel til begge låsene, for å forenkle brukeren. Passer til biler med to skyvedører og doble bakdører.

Totalmål

100mm
100mm
40mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.0kg
210min
1 day
12mnd
X
6 587 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.