Velg en annen kategori

Tyverisikring gitter til Partner/Berlingo

Art. nr.938-BP-Y08-GBD-S

En enkel måte å beskytte bilens verktøy mot tyveri. Våre tyverisikringer er skreddersydde for å garantert passe perfekt til din bil. De er produsert i 1,5 millimeter står med sort pulverlakkering.

Totalmål

700mm
510mm
30mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.0kg
30min
1 Dag
12mnd
X
1 932 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.