Velg en annen kategori

Frontbøyle høy (Ikke godkjent ved kontroll).

Art. nr.931-TRAN-Y14-FB

Pent design, som er produsert unikt til hver bilmodell, en frontbøyle gir bilen et tøfft utseende. Har plass til tre ekstralys.

Produktinformasjon: Høyglanspolert rustfritt stål. (304). Plass til tre ekstralys.

Passer Ford Transit 2014-.

Alle monteringsdetaljer følger med.
OBS! Ekstralys følger ikke med.

Totalmål

1060mm
720mm
330mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

7.0kg
120min
1 Dag
36mnd
X
6 736 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.