Velg en annen kategori

EU-godkjent frontbøyle T6 2016-.

Art. nr.931-T6-Y16-EU

Vår populære EU frontbøyle er produsert i høyglanspolert SS2333 rustfrie rør med rørdiameter på 63mm. Frontbøylene er godkjente av EU (EC/78/2009).
Våre LED lysbarer, Hella lamper eller LED lamper passer perfekt på de ferdigsveisede festene. Frontbøylen er tilpasset til hver enkelt bilmodell og har enkel montering. Kan også leveres i svart strukturlakk mot et pristillegg.

NB! ingen ekstralys medfølger.
Passer VW T6 Transporter 2016-. NB! ingen ekstralys medfølger.

Totalmål

1080mm
530mm
320mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

7.0kg
120min
1 Dag
36mnd
X
6 466 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.