Velg en annen kategori
Svart Citybåge med infällda LED ljus.

Svart frontrör (Citybåge) till VW Transporter T6 2016-2019 med infällda LED ljus.

Art. nr.931-T6-Y16-CB-SV

Ett svartlackerat Frontrör (citybåge) med 2st infällda LED VW T6 2016-2019 tillverkad i 60mm rostfritt rör. (Om bilen har LED i positionsljusen så behövs Can-Bus Interface #930-CAN.) OBS! Den passar ihop med bilens radar (adaptiva farthållare).
Fästet är unikt framtaget till varje bilmodell för bästa utseende och så enkelt montage som möjligt.

Produktinformasjon:

-Høyglanset
-Rustfritt stål 304 Med meget høy korrosjonsbestandighet.
-Diameter 48mm
-Plass for 3 ekstra lys
-Modell-spesifikke festemidler.
-Utviklet i kontrollerte maskiner med høy presisjon.

METEC

METEC, vår leverandør, er Europas ledende produsent av rustfritt stål tilbehør til kjøretøy med fokus på nordisk design.

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

7.5kg
90min
8 dager
12mnd
X
0 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.