Velg en annen kategori
Vindavviser siderute Ford Ranger 2016-
Vindavviser siderute Ford Ranger 2016-
Vindavviser siderute Ford Ranger 2016-

Vindavviser siderute Ford Ranger 2016-

Art. nr.931-RANG-Y16-SV

Vindavviseren er produsert i Lexan, og gir bilen et tøfft utseende.
Vindavviseren gjør at side-ruten kan åpnes litt i regnvær og dermed forbedre luftsirkulasjonen, og kan i noten tilfeller redusere dugging på rutene.
De bidrar også til å minske oppbyggingen av snø rundt sidespeilet, samt at du får mindre søle på speilene.
Installeres med 3M Automotive dobbeltsidig tape, og tar bare noen minutter å montere.
Passer til Ford Ranger 2016-

Totalmål

1830mm
370mm
30mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.5kg
30min
1 Dag
12mnd
X
813 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.