Velg en annen kategori
Svart frontbåge Hög 2020-

Svart frontbåge Hög till Mitsubishi L200, 2020-

Art. nr.931-L200-Y20-FB-SV

Denna svartlackerade frontbåge är unikt modellanpassad till Mitsubishi L200 2020- följer bilens linjer snyggt.
Monterings detaljerna är noga framtagna till L200 och Fullback för att få en så stabil infästning och enkelt montage som möjligt.
Frontbågen har fästen för 3 st extraljus alt. LED ramp. Av dem har vi en mängd olika varianter som du kan välja mellan.
Och om bilen har parkeringssensor framåt. Skuggas två av dessa och blockers måste sättas över dessa Beställ då #931-BLOCKERS).

Frontbøyler Metec 76mm

Produktinformasjon:
-Høyglanset
-Rustfritt stål 304 Med meget høy korrosjonsbestandighet.
-Diameter 48mm
-Plass for 3 ekstra lys
-Modell-spesifikke festemidler.
-Utviklet i kontrollerte maskiner med høy presisjon.

METEC

METEC, vår leverandør, er Europas ledende produsent av rustfritt stål tilbehør til kjøretøy med fokus på nordisk design.

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

16.0kg
120min
8 dager
12mnd
X
0 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.