Velg en annen kategori

Rustfri veltebøyle Mitsubishi L200 og Fiat Fullback 2016-.

Art. nr.931-L200-Y16-RB

Veltebøyle i pent design, som er tilpasset hver enkelt bilmodell. Utført i rustfritt høyglanspolert stål. Man kan montere ekstralys ved hjelp av ekstralysklemmer. Alle monteringsdetaljer følger med til Mitsubishi L200 og Fiat Fullback 2016-.

Totalmål

700mm
600mm
1700mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

10.0kg
140min
6 dager
12mnd
X
11 565 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.