Velg en annen kategori

Vindavviser siderute HiLux 2016-

Art. nr.931-HI-Y16-SV

Formtilpasset vindavviser til Toyota HiLux 2016- fabrikert i lexan.

Formanpassade sidorutevindavvisare för Toyota HiLux 2016-, tillverkade i lexan. Dessa gör det möjligt att öppna sidorutorna lite utan att det regnar in.

Totalmål

1830mm
283mm
25mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.5kg
30min
1 Dag
12mnd
X
1 066 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.