Velg en annen kategori
Svart Light Bar

Svart Extraljusfäste (LightBar) till VW Crafter 2017-.

Art. nr.931-CRFT-Y17-ELB-SV

Ett praktiskt svartlackat extraljusfäste som gör det enkelt att montera extraljus på din VW Crafter 2017-, det får plats tre ljus (max bredd på ljusen är 235 mm/st).
Fästet är unikt framtaget till varje bilmodell för att få en så stabil infästning och enkelt montage som möjligt.
Denna LightBar har fästen för 3 st extraljus alt. LED ramp. Av dem har vi en mängd olika varianter som du kan välja mellan.
Och den passar med den Adaptiva farthållaren och Front Assisten på bilen.

Produktinformasjon:

-Høyglanset
-Rustfritt stål 304 Med meget høy korrosjonsbestandighet.
-Diameter 48mm
-Plass for 3 ekstra lys
-Modell-spesifikke festemidler.
-Utviklet i kontrollerte maskiner med høy presisjon.

METEC

METEC, vår leverandør, er Europas ledende produsent av rustfritt stål tilbehør til kjøretøy med fokus på nordisk design.

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

5.1kg
80min
8 dager
36mnd
X
0 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.