Velg en annen kategori

Ekstralysfeste til VW Caddy 2010-

Art. nr.931-CADDY-Y10-ELB

Praktisk ekstralysfeste som gjør det enkelt å montere ekstralys på din VW Caddy 2010-. Det finnes plass til tre lys (maks bredde på lysen er 225 mm/stk). Festet er tilpasset til hver enkelt bilmodell for å få et stabilt feste og en enkel montering. Denne LightBar har festen til tre stk ekstralys alternativt LED-bjelke. Av disse har vi mange forskjellige varianter som du kan velge mellom.
NB! Lysfestet passer også med den adaptiva fartholderen hvis man monterer på de to ytre ekstralysen da radaren sitter i VW logoen.

METEC

METEC, vår leverandør, er Europas ledende produsent av rustfritt stål tilbehør til kjøretøy med fokus på nordisk design.

Produktinformasjon:

-Høyglanset
-Rustfritt stål 304 Med meget høy korrosjonsbestandighet.
-Diameter 48mm
-Plass for 3 ekstra lys
-Modell-spesifikke festemidler.
-Utviklet i kontrollerte maskiner med høy presisjon.

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.2kg
60min
6 dager
36mnd
X
2 461 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Tilbehør

Nedenfor er forslag på tilbehør som passer til ditt valgte produkt

Blindplate till P-sensorer BLockers

Bilndplate til parkeringssensor.
X
154 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.