Velg en annen kategori

Siderør uten steg i rustfritt Berlingo, Partner 2016-.

Art. nr.931-BP-Y16-L1-ST

Gi bilen et tøffere utseende med våre siderør. de beskytter mot endel støtskader. Konstruksjonen er av rør med 60,3 mm diameter rustfritt stål med sveisede ender. Finnes i varierende størrelser, alt etter kjøretøyet. Kombiner gjerne med en ordentlig front-bøyle for et bedre totalinntrykk av bilen.
Passer Berlingo, Partner 2016- (L1).

Totalmål

2010mm
80mm
200mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

7.0kg
90min
1 Dag
36mnd
X
5 805 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.