Velg en annen kategori

Frontbøyle høy (Ikke godkjent ved kontroll).

Art. nr.931-BP-Y16-FB

Pent design, som er produsert spesielt til hver bilmodell, en frontbøyle gir bilen et tøfft utseende. Har plass til tre ekstralys.

Produktinformasjon: Høyglanspolert rustfritt stål. (304) Ø 60.
Plass til tre ekstralys.
Alle monteringsdetaljer følger med bøylen.
OBS! Ekstralys følger ikke med.

Passer til Berlingo og Partner.

Totalmål

1055mm
720mm
300mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

16kg
90min
14 dager
36mnd
X
6 204 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.