Velg en annen kategori

EU godkjent frontbøyle svartlakkert

Art. nr.931-BP-Y16-EU-BL

Vår populære EU frontbøyle er produsert i SS2333 rustfrie rør med diameter på 63mm og er svartlakkert. Et svært holdbart materiale som ikke ruster. Frontbøylene er godkjente av EU (EC/78/2009).
Våre LED lys, LED barer, Hella lamper eller LED lamper passer perfekt på de ferdigsveisede festene. Frontbøylen er tilpasset til hver enkelt bilmodell og har enkel montering. Kan også leveres i svart strukturlakk mot et pristillegg. Passer Citroën Berlingo & Peugeot Partner fra 2016-.

Alle monteringsdetaljer medfølger.

NB! Ingen ekstralys medfølger. Men vi anbefaler å komplettere med våre runde LED fjernlys art nr 930-H22-B22_D6-2 med 2400 Lumen eller 2st LED bar 190mm med 3600 Lumen art.nr 930-190-LR.

Totalmål

1080mm
530mm
230mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

7.5kg
120min
10 dager
36mnd
X
4 343 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.