Velg en annen kategori

3st Hella Eksralys 222mm

Art. nr.930-DIA22-D12-A3-C

Fjernlys med positionslys og klart glass. Lang / bredt lysbilde, referansenummer 37.5. Svart hus med sølvfarget jern. Stående montering. Tiltenkt for H1 pære. ECE-godkjent. Lys lengde på 1 lux: 490 meter. Diameter: 222 mm Høyde: 253 mm Lampetype: H1 Vekt: 1350 g

Totalmål

225mm
225mm
100mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1.5kg
30min
1 Dag
12mnd
X
3 704 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.