Velg en annen kategori

LED-bjelke 510mm & 10800 lumen

Art. nr.930-510-LR

Høykvalitets Combo LED: 120W (Lengde: 510*, Dybde: 83* & Høyde: 60MM) Produktinformasjon:
-Aluminium hus med lexan polycarbonat beskyttet linse.
-Rustfrie montering detaljer.
-Vanntett IP68 klasset.
-9-36v DC.
-10800 lumen.
-Brenntid 50000 timmar+
- Combo lysbilde
-ECE112 godkjent som ekstralys og er CE-sertifisert.

ATC Test

Produktene er testet og godkjent i Swedacs klimakammer hvor de utsettes for en 6 uker lang test som tilsvarer 2 års kjøring under ekstreme forhold for et kjøretøy.
I testen inngår saltvann, surt regn og vekslende temperaturer. Det måles fuktlekkasje, lakkskader, steinsprut og også hvordan det funksjonelle i produktet presterer.
Dette er samme tester som både Volvo og Scania kjører på sine produkter.

Totalmål

510mm
60mm
83mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.9kg
30min
1 Dag
36mnd
X
2 146 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.