Velg en annen kategori

Telestart T91

Art. nr.929-Fjärr-T91

Fjernkontrollen T91 er markedets minste fjernkontoll. Ey lekker og smidig design gjør T91 til den absolutte favoritten blandt fjernstartere. T91 er robust og tåler en støyt. Den er utstyrt med en enkel av/på funksjon som lar deg slå av og på parkeringsvarmeren fra avstander opp til 1000 meter. Den gir tilbakemelding etter noen sekunder som forteller at varmeren har startet.
Egenskaper
Driftspenning 12V
Opp til 1000 meter rekkevidde.
Multikabel for analog og W-buss signal
Komplett med sender og mottager
Farge: Sort

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.0kg
60min
1 Dag
12mnd
X
4 023 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.