Velg en annen kategori

Telestart T100 HMT

Art. nr.929-Fjärr-T100

Varme med ett tastetrykk: med den intelligente fjernkontrollen Telestart T100 HTM fra Webasto betjener du enkelt og lett din parkeringsvarmer.
Fjernkontrollen T100 HTM er markedets smarteste fjernstarter.
Du stiller inn tiden du skal kjøre på, og HTM-systemer beregner oppvarmingstiden etter temperaturen i omgivelsene. Eller du kan benytte den til å betjene varmeren opp til 1000 meters avstand. Når varmeren starter får du beskjed i varmerens diplay, som også viser deg kupetemperaturen. Du kan også måle temperaturen i kupeen på fjernkontrollen.
Denne kan også kombineres med andre funksjoner.

Egenskaper
Driftspenning 12V
Opp til 1000 meter rekkevidde.
Multikabel for analog og W-buss signal
Komplett med sender og mottager
Farge: Sort

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0kg
60min
1
12mnd
X
4 858 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.