Velg en annen kategori

DEFA nivåsensor DVS90

Art. nr.929-600915

En nivåsensor utløser alarmen dersom bil skulle løftes eller taues. Den registrerer endringer i vinkelen på bilen og utløser alarmen og kan hindre tyveri og borttauing samt tyveri av hjul og felger.
Det er tre nivåer på følsomhet i sensoren, som enkelt kan justeres ved hjelp av PC og programvaren DEFA Express. Tilkoblingen mellom PC og DEFA alarmenhet gjøres med USB kabel.

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.3kg
30min
1 day
12mnd
X
554 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.