Velg en annen kategori

Defa bilalarm DVS90

Art. nr.929-600900

Defa bilalarm DVS90
Gi tyven mulighet til å ikke gjøre innbrudd i bilen din. Beskytt bilen med DEFAs bilalarm. Med mange års erfaring er DEFA en av de beste produsentene av bilalarmer.
DVS90 er et intelligent alarmsystem som effektivt beskytter din bil mot tyveri, hærverk og plyndring av eiendeler og komponenter. Systemet kan tilpasses de aller fleste biler på markedet, uavhengig av alder og utstyrsnivå.
I pakken er det en sentralenhet, som er selve bilalarmen, til den kobler man en vindusmodul, som er en kraftig blinkende blå lysdiode på innsiden av frontruten. Den forteller potensielle tyver at denne bilen er utstyrt med DEFA alarm. Enheten har også innebygget et mikrofon som vil utløse alarmen om noen forsøker å knuse rutene på bilen.
For ytterlig å avskrekke potensielle tyver, er det med vindusdekal som tydelig viser at bilen er utstyrt med DEFA bilalarm.
Det som er det mest avskrekkende med en bilalarm, er sirenen, som monterer under panseret på bilen.
Videre er det mulig å kjøpe ekstrautstyr som, bevegelsedetektorer og nivådetektorer, som er med på å beskytte bilen enda mere.

Programvare:
DEFA skreddersyr programvaren spesielt for de enkelte bilmodellene.
Programvare for å tilpasse alarmen til din bil, lastes ned fra internett, og du konfigurerer enkelt alarmen og sensorene via en USB-kabel og DEFAs programvare DEFA Ekspress.

Totalmål

120mm
28mm
90mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.8kg
240min
1 Dag
12mnd
X
2 968 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.