Velg en annen kategori

DEFA Second Authorization DVS90

Art. nr.929-600676

Hvor sikker er egentlig bilens originale starsperre, rattlås, eller fjernkontrollen? I dag er brekkjernet byttet ut med PCer og trådløse mottagere/sendere som lytter etter din nøkkels unike kode. Tyven fanger opp signalene din nøkkel sender, og på noen sekunder har tyvene tilgang til koden og kan låse opp og kjøre avgårde med din bil som om den originale nøkkelen var tilstede i bilen.

Med Second Authorization må alarmen slåes av med en ekstern fjernkontroll før bilen åpnes. Enheten bruker en rullerende «anti-grabbing» kode som ikke kan stjeles eller kopieres.

Totalmål

0mm
0mm
0mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.3kg
30min
4 dager
12mnd
X
546 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.