Velg en annen kategori

Batterilader 12v 15amp.

Art. nr.928-MBC-15A

Kraftig og robust, men lett og allsidig bil lader på 15amp. Passer til biler som krever litt mer av en lader, som lastebiler, busser, redningsvogner og servicebiler. Spesifikasjon: IP65-klassifisering Strømbegrenset LED-display, for ladestatus Bredt strømområde Lav tilbakestrøm fra batteri <2ma CE-merket.

Totalmål

215mm
50mm
98mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

1kg
120min
1
12mnd
X
4 213 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.