En skikkelig kollisjonstest
Dette er vårt største sikkerhetsprosjekt gjennom tidene.

Varta LFS105 Proff batteri

Art. nr:928-BAT-FB-105AH

Forbruksbatteri Varta 105 Amperetimer
1 854 NOK
Eks. 25 % moms

Størrelse

Lengde: 330 mm
Høyde: 240 mm
Bredde: 175 mm
Vekt: 23.9 kg

Informasjon

Monteringstid: 60 min
Leveringstid: 1 Dag
Garanti: 12 mnd
X
Legg til
Produktinformasjon
Varta Forbruksbatteri som passer perfekt til båter, campingvogner eller andre biler som krever ekstra batteristrøm. Det er et vedlikeholdsfritt og helt lukket batteri som kan vippes 90 grader midlertidig. Batteriet har en lagringstid på 6-12 måneder, forutsatt at batteriet er fulladet. Spesifikasjon: Spenning [Volt]: 12 V Batterikapasitet [Ah]: 105 Ah Kaldestrøm Strøm EN [A]: 750 A Batterikapasitet 5t [Ah]: 85 Ah Sikringsmotstand: 200 sykluser / 50% DOD

Varta LFS105 Proff batteri

Forbruksbatteri Varta 105 Amperetimer
1 854 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Varta 105A AGM batteri

Varta 105A AGM batteri
4 777 NOK
Eks. 25 % moms
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.
Ops..

You did not add products to the cart!

Do you want to add them to the cart?