Velg en annen kategori

Varta 105A AGM batteri

Art. nr.928-BAT-AMG-105A

Dette er et såkalt kombinasjonsbatteri fra Varta, perfekt for både start og forbruk.
Med en kraftig startskapasitet, er dyputladingsegenskapen bedre enn de fleste forbrukerbatterier.
Med Vartas kunnskap og AGM-teknologi har dette batteriet blitt produsert for å gi høy startstrøm og 400 sykluser ved 50% utladning. Batteriet er også støtfast til 90 grader i lengre perioder.
Spesifikasjon: Spenning [V]: 12 V
Batterikapasitet [Ah]: 105 Ah
Kaldstrøm EN [A]: 950 A
Batterikapasitet 5h [Ah]: 95 Ah

Totalmål

394mm
190mm
175mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

29.0kg
60min
1 Dag
12mnd
X
3 907 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.