Velg en annen kategori
PRO sine wave 1500
PRO sine wave 1500w

Ws Inverter 1500W ren sinus PRO sine wave

Art. nr.928-520004-L

En inverter konverterer likspenning, typisk fra et batteri til vekselstrøm, som i dette tilfellet vanligvis er 230 volt. Typiske bruksområder er i båter, servicebiler, ambulanser, brannbiler, lastebiler, spesielt for langtransportører og håndverkere. inverteren har fem forskjellige sikkerhetsfunksjoner, for lav spenning, for høy spenning, for høy belastning, høy temperatur og kortslutning. Funksjoner: Pure sinusutgang Høy effektivitet Viftehastighet regulert i henhold til belastning Lav støy Lav tilbakestillingskraft lav / overspenning, overbelastning, kortslutning og overstrømsbeskyttelse

Totalmål

340mm
75mm
205mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

3.8kg
240min
1 day
12mnd
X
4 512 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.