Velg en annen kategori

Ryggekamera Visir Waeco 5"

Art. nr.924-RVS580

Dette avanserte ryggesystemet har en flat 5" LCD skjerm med godt opplyst og energibesparende LED-bakgrunnsbelysning som gir et svært god bildekvalitet. Opp til 3 kameraer kan kobles til. Systemet inneholder et lite kamera med motordrevet linsebeskyttelse med stor 145 graders vidvinkel.

Totalmål

83mm
50mm
50mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.7kg
240min
1 day
12mnd
X
8 448 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.