Velg en annen kategori

Nummerskiltkamera

Art. nr.924-K-360

Et lite og diskret kamera som kan plasseres på bakdøren eller ved skiltet. Kameraet har vid visning og kan enkelt justeres 360 grader med en skrue. Dette kameraet er svært egnet når man ønsker å se hengerfestet og hindere rundt bak bilen.
Kobles sammen med vår 4,3 skjerm, eller bakspeilmonitor.
Oppløsning på 720 x 567 (NTSC) med en CCD/CMOS sensor.
Kameraet har IP68 klasse, og tåler garantert været du kjører i.

Totalmål

21mm
19mm
21mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.15kg
150min
1
12mnd
X
911 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.