Velg en annen kategori

Parkeringssensor FORAN, lyd fra 1,5-0,4 m fire sensorer

Art. nr.924-4SF

Vår parkeringssensor er en smidig måte å problemfritt rygge og parkere større kjøretøy. Med fire sensorer plassert på baksiden av bilen, varsler de deg når du nærmer deg hindre slik at du slipper å bekymre deg.

Totalmål

22mm
22mm
19mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.5kg
180min
1 Dag
12mnd
X
2 494 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.