Velg en annen kategori

2 stk Arbeidslys LED-Spot 10 W.

Art. nr.921-H8-B8-D8-10W-A2

Liten og fleksibel LED-spot 10 watt. Volt: 9-60 V, DC. Strøm: 10 watt.
Lumen: 1000-
Testet hos SWEDAC-akkrediterte firma og har bestått ACT-test (samme som Volvo og Scania-bruker), samt lyktest i Sverige.

Totalmål

57mm
86mm
65mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.8kg
5min
1 Dag
36mnd
X
829 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.