Velg en annen kategori

2 stk. Arbeidslys med lav profil 15w

Art. nr.921-B14-H5-D7-15W-A2

Et veldig populært og pålitelig arbeidslys tilpasset transportkjøretøy. Som du ofte plasserer disse på gulvhøyde og nærme deg hvor du jobber, har vi valgt et 15W arbeidslys med 1080 lumen, slik at du ikke blir for blendet når du vender deg til bilen. Samtidig har dette lyset et fint design som du kan feste under f.eks. et takstativ eller i bilen uten å ta for mye plass. Spesifikasjon LED: 5 stk X 3 watt. Volt: 9-32 V DC. Effekt: 15 watt. Lumen: 1080 lumen Flood Beam. IP68 Aluminiumshus og monteringsdetaljer i rustfritt stål. Brenntid: 50.000 timer - testet hos SWEDAC-akkrediterte firma og har bestått ACT-test (samme som Volvo og Scania-bruker), samt lysprøvet i Sverige.

Totalmål

140mm
50mm
70mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.4kg
5min
1 Dag
36mnd
X
609 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.