Velg en annen kategori

Arbeidslys Led 15W Lavprofil 1050 lumen med bryter, kabel og sikring

Art. nr.921-B14-H5-D7-15W

LED: 5 st X 3 watt.
Volt: 9-32 V DC.
Styrke: 15 Watt.
Lumen: 1080 lumen
Flood Beam.
IP68 Aluminiumhus og monteringsdetaljer i rustfritt.
Brenntid: 50.000 timer testet hos SWEDAC akkreditert bedrift og har klart ACT test (samme som Volvo och Scania bruker), samt lystest i Sverige.

Totalmål

140mm
50mm
70mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.2kg
2.5min
1 day
36mnd
X
251 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.