Velg en annen kategori

Varselslampe Aerolite Rotor 1500mm

Art. nr.83-L150-H15-B22

Når du arbeider i nærheten av veier, er det veldig viktig å se riktig, for å tiltrekke andre trafikanters oppmerksomhet. Rotorlys bjelke utstyrt med to roterende rotorlys. Passer både for fast montering og for montering på takbøyle. Lyset har et opplyst reklamepunkt i midtdelen. Spesifikasjon: 12 eller 24 Vdc To halogenrotorlamper Opplyst annonseringshøyde: 143mm uten beslag 4 Festebolter ECE REG65

Totalmål

1495mm
140mm
155mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

6.0kg
140min
1 Dag
24mnd
X
6 799 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.