Velg en annen kategori

Varselslampe LEPTOS 1275mm KL.1&2

Art. nr.83-L1275-H50-B30

12 og 24 volt Bredde: 306 mm, Høyde: 50 mm, Orange, Blå Alternativt Kombinert Orange / Blått Lys Cruise Light / Steady Burn Class 1 og 2 Mulighet for å utvide rammen med Alley-lysene Rammer leveres med 3m kabel CC-dimensjoner for montering: 100mm ECE REG65

Totalmål

1275mm
50mm
309mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

7.0kg
20min
1 Dag
24mnd
X
17 686 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.