Velg en annen kategori

Varselslampe Aerolite Rotor 1000mm

Art. nr.83-L100-H15-B22

Når du arbeider i nærheten av veier, er det veldig viktig å være synlig, for å tiltrekke andre trafikanters oppmerksomhet. Rotorlys bjelke utstyrt med to roterende rotorlys. Passer både for fast montering og for montering på takbøyler. Lyset har et opplyst reklamepunkt i midtdelen. Spesifikasjon: 12 eller 24 Vdc To halogen rotorlys Opplyst annonseringshøyde: 143mm uten beslag 4 Festebolter ECE REG65 Klasse 2 godkjent

Totalmål

1000mm
150mm
220mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

3.5kg
140min
1 day
12mnd
X
4 950 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.