Velg en annen kategori

Retningsstyrt Varsellys

Art. nr.83-H3-B12-D3-A1

Varslslys gir en klar oransje blink for å gjøre personer oppmerksomme på kjøretøyet under arbeidet. Advarselslysets posisjon er fordelaktig på et takstativ, som også kan settes på bilen. Du kan også synkronisere produktet. Spesifikasjon: 12 og 24V DC 3m kabel. Aluminiumshus IP67-klassifisering ECE REG65.

Totalmål

97mm
24mm
17mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

0.1kg
45min
1 Dag
12mnd
X
899 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.