Velg en annen kategori

Verktøyveskeholdere (par)

Art. nr.66-41-7-5

Hold orden og ha oversikt med vårt fleksible system for verktøyvesker. Våre holdere passer verktøyvesker* i ulike størrelser (standardmål) og justeres avhengig av høyden. Produsert i stålplater lakkert oransje. Det finnes også hull i konstruksjonen som senker vekten uten å påvirke stabiliteten på holdere. Verktøyveskeholderen holder verktøyvesker fra de vanligste leverandørene:Devalt, Metabo, Bosch, Panasonic, Racco, Esvee och Wurth og flere.

Totalmål

460mm
180mm
410mm

VEKT/MONTERING/LEVERANSE/GARANTI

2.296kg
6min
1
36mnd
X
357 NOK
Eksl. moms (25%)
Legg til

Om Work System

Innovativ produktutvikling sammen med dyktige medarbeidere ligger til grunn for Work System og den fremgangen vi har med bilinnredninger og bilutrustning i Norge. Work System finnes nær deg, og vi vokser kontinuerlig.

Vi har en sentral og logistisk smart beliggenhet i Oslo som også er vårt hovedkontor. Noe som betyr at vi kan utføre montering av ønsket bilinnredning innen du henter din nye bil hos din lokale bilforhandler, uansett hvor i landet du holder til; et såkalt one-stop-konsept. Dette minimerer tap av tid, redusere kostnader og gir større sikkerhet for at våre innredninger og bilutstyr alltid møter høyeste krav til trafikksikkerhet. Men takket være vårt store servicenettverk, så kan du få våre produkter montert nesten hvor som helst ute i landet.

Trenger du bilinnredning utenfor landet, så finner du oss i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Østerrike. Work System har en visjon om å bli Nord-Europas ledende bilutrustnings leverandør.